Convocatòria per a la concessió de subvencions en l’àmbit de les activitats de restauració, els centres d’estètica i bellesa i els establiments comercials situats en un centre o recinte comerciaL

s’ha publicat al DOCG  la RESOLUCIÓ de 17 de desembre de 2020, per la qual s’obre la convocatòria per a la concessió de subvencions en l’àmbit de les activitats de restauració, els centres d’estètica i bellesa i els establiments comercials situats en un centre o recinte comercial, afectats econòmicament per les mesures de tancament decretades per pal·liar els efectes de la COVID-19.

Les sol·licituds es podran presentar a partir deL 21/12/2020 , a partir de les 12:00 h,   fins a les 14 h del dia 30/12/2020, exclusivament pel canal electrònic a través del Canal Empresa (http://canalempresa.gencat.cat)

Poden ser persones beneficiàries d’aquests ajuts, els autònoms, microempreses i pimes que prestin activitats de restauració o siguin titulars d’un centre d’estètica i bellesa, o d’un establiment o local que es trobi dins d’un centre o d’un recinte comercial, obligats al tancament el novembre passat en compliment de les restriccions sanitàries per la pandèmia. També s’inclouen les fundacions d’inserció social de persones en risc d’exclusió dedicades a la restauració afectades per aquests tancaments.

 

La quantia de la subvenció consistirà:

  • Bars, restaurants i cafeteries rebran la quantia de  2.000 euros
  • Centres d’estètica i bellesa rebran la quantia 1.500 euros
  • Els comerços situats dins de centres o recintes comercials rebran un ajut de 3.000 euros, el doble del que s’havia pressupostat inicialment

 

Molt important:

 

Únicament hauran de sol·licitar els ajuts els comerços de centres o recintes comercials i els establiments de restauració i estètica que no van demanar la primera línia d’ajuts.

Els establiments de restauració i estètica que ja han estat beneficiaris de la primer línia rebran un segon pagament automàtic, amb les quanties de 2000  o 1500 euros respectivament, sense haver de fer cap tràmit nou.

Aquestes subvencions es poden acumular a altres subvencions o ajuts públics i/o privats, nacionals o internacionals, ja sol·licitats.

 

Més info:

2a convocatoria subvencions restauracio, centres estetica i comerços situats centre comercial

FAQS 2a línia d’ajuts